Workshop 2 “Luiers-in-zicht” informatie

workshop-luiers-in-zicht

Woensdag 11 oktober 13.00-17.00

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met de praktische kant van het wasbaar luieren.

Wat:
We bespreken wat een goede wasroutine is en waar moet je op letten om problemen als lekkage te voorkomen. Je bereidt thuis al wat dingen voor. Jouw situatie zal immers anders zijn dan die van een ander. Daarom is deze groepsworkshop ook zo leuk. Je wordt niet alleen gecoached door Marga van Het Duurzame Gezin, maar ook door elkaar!

Het resultaat van deze tweede workshop is vooral heel veel vertrouwen in jouw wasbare-luier-avontuur. Je hebt een levendig beeld van hoe jouw routine er straks uit gaan zien. Je bent voorbereid en weet ook hoe je eventuele problemen kunt oplossen. Je kunt alle voordelen van wasbare luiers benutten. Als je al wasbaar luiert en problemen ervaart, zal je tijdens deze workshop veel leren om oplossingen te vinden.

Voor wie:
Voor ouders die de eerste workshop hebben gevolgd en meer verdieping willen of ouders die al wasbaar luieren maar tegen problemen aan lopen.

Praktisch:


De workshop is op 11 oktober van 13.00-17.00. De kosten zijn €75 per aanmelding. Als je je ook inschrijft voor de eerste workshop op 4 oktober betaal je in totaal €100. Je krijgt hiervoor:

  • 4 uur gerichte, onafhankelijke en deskundige informatie over wasbare luiers;
  • Cafeïnevrije koffie, biologische thee, gepimpt watertje en wat lekkers;
  • Een gratis introducé naar keuze. Dit kan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook je moeder, schoonmoeder of vriend(in);
  • Een werkmap. Deze krijg je tijdens de eerste dag;
  • Inschrijven en betalen is vooraf. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn wordt het bedrag van de workshop teruggestort;
  • Een prachtige, inspirerende en natuurrijke locatie;
  • Vrij parkeren op het terrein;
  • Twee weken voor de workshop ontvang je een herinnering met alle praktische informatie en het programma.

Ja, leuk, ik doe graag mee met deze tweede workshop!

Ja, leuk, ik doe graag mee aan beide workshops!