Duurzaamheid voor papa’s

Zaken als wasbare producten hebben misschien niet zo de interesse van de meeste mannen. Maar ook papa’s kunnen helpen en bijdragen aan een duurzamer gezin!

Technische snufjes
Veel mannen vinden techniek leuk en inspirerend. Er zijn allerlei manieren om (kleine) computers te integreren in het huishouden om zo duurzamer te leven of dit mogelijk te maken.

Energieverbruik en stroom
Er zijn tegenwoordig apparaten die kunnen bijhouden hoe het energieverbruik is. Ook zijn er schakelaars die met een druk op de knop de stroom uitschakelen van elektrische apparaten, lampen etcetera.

Handig?
Ben je papa en handig met je handen? Houd je van knutselen? Of zou je dolgraag eens iets repareren in huis maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? In een algemeen consult duurzaam leven kan ik jou en je gezin op weg helpen om de duurzame weg in te slaan, gewoon zoals dat bij jullie past. Misschien heb je alle tools in huis!

Samen sterker
Natuurlijk is het heel fijn als papa’s achter duurzame initiatieven staan, zoals wasbare luiers, borstvoeding en het dragen met een doek/drager. Alles gaat makkelijker als je steun bij elkaar vindt. Overweegt mama wasbare luiers maar ziet papa dat niet zo zitten? Doe een luierconsult bij mij en gooi alle hardnekkige fabels over wasbare luiers het raam uit!