Duurzame babyshower

Duurzame-babyshowerGun jouw baby een duurzame start van het leven met een duurzame babyshower! Beleef een bijzondere dag voor jou en je kindje en voel je welkom in een fijne, gezonde en ontspannen wereld.

Van biologische catering met bordjes van duurzaam materiaal tot ecologische aankleding. Ga voor een gezonde start voor het nieuwe leven dat in je buik groeit.
Kies voor een bellypaint met veganistische, veilige verf, laat je verrassen door een duurzame workshop, leer meer over moderne wasbare luiers, bereid je voor op borstvoeding en het gezellig dragen van je baby of laat je inspireren door mogelijkheden om veilig te slapen met jouw baby. Alles wordt van begin tot eind geregeld en naar jouw wensen ingericht. Met een tas vol duurzame producten en genoeg informatie voor een duurzame kraamtijd sluiten we de dag af!

Bestel hier een duurzame babyshower. Voor jou, je zwangere zus, vriendin of buurvrouw.

Lees hier aanvullende informatie en mogelijkheden.

Babyshower-duurzaam

Missie
Mijn missie is om te beginnen waar je kan beginnen met duurzaam en gezond leven: in de buik! Een babyshower is dè plek om duurzaam leven en duurzaam consumeren te introduceren. Een zwangerschap is uniek en een prachtig moment om stil te staan bij een duurzame toekomst voor jou, je partner en jullie aanstaande kindje.