Workshop “Luiers-in-zicht” informatie

workshop-luiers-in-zicht

Als aanstaande ouder komt er van alles op je af. Je moet keuzes maken over een heleboel zaken. Een van de producten die in zicht komen zijn luiers. Je wilt graag voor duurzaamheid gaan, je kiest graag voor het milieu. Het zou fijn zijn als je wat kunt besparen op de aankoop van die luiers, want je hebt er toch veel van nodig als de baby er is. Er zijn tegenwoordig echt leuke wasbare luiers, en het lijkt zo prachtig, maar er is zoveel! Is het wel wat voor jou? En je partner? Hoe krijg je meer inzicht in wat voor jou geschikt is? En hoe gaat dat dan met de (eventuele) oppas en de kinderopvang?

Wat

In een middag van maar liefst 4 uur leer je alles wat belangrijk is om te weten over het starten met wasbare luiers. Je leert welke voordelen wasbare luiers hebben ten opzichte van wegwerpluiers. Je krijgt uitleg over verschillende systemen en hoe dat wasbare luieren er in de praktijk aan toe gaat.

Voor wie


Voor (aanstaande) ouders die geïnteresseerd zijn in moderne wasbare luiers. Als je wasbare luiers overweegt krijg je met deze workshop inzicht in welke systemen bij je passen. Ook ouders met een ouder kindje die wasbaar willen luieren zijn welkom! Gebruik je al wasbare luiers en loop je tegen problemen aan, dan kan je beter voor een persoonlijk consult kiezen.

Wat kun je verwachten?


Tijdens deze middag krijg je algemene kennis over moderne wasbare luiers. Welke systemen zijn er tegenwoordig en hoe werken ze? Vroeger werd voornamelijk met katoen gewerkt, maar veel moderne luiers werken met andere materialen. Wat zijn de verschillende eigenschappen van materialen die gebruikt worden en wat is handig om daarover te weten als je wasbaar wilt luieren?

Het resultaat van deze workshop is een helder beeld van jouw eigen voorkeuren en duidelijkheid over welke luiers bij jou passen.


Praktisch:


De kosten voor deze workshopmiddag zijn €125 per aanmelding. Je krijgt hiervoor:

  • 4 uur gerichte, onafhankelijke en deskundige informatie over wasbare luiers;
  • Cafeïnevrije koffie, biologische thee, gepimpt watertje en wat lekkers;
  • Een gratis introducé naar keuze. Dit kan je partner zijn, maar bijvoorbeeld ook je moeder, schoonmoeder of vriend(in);
  • Een werkmap. Deze krijg je tijdens de eerste dag;
  • Inschrijven en betalen is vooraf. De workshop gaat door bij minimaal 4 aanmeldingen. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn wordt het bedrag van de workshop teruggestort;
  • Een prachtige, inspirerende en natuurrijke locatie;
  • Vrij parkeren op het terrein;
  • Twee weken voor de workshop ontvang je een herinnering met alle praktische informatie en het programma.

info@hetduurzamegezin.nl