Klantbeoordelingen

Een greep uit de unieke reviews:

Sien: “Nu ik een tweede kindje verwacht, wou ik voor mijn 21-maand-oude zoontje toch nog beginnen met wasbare luiers. Maar dan liefst een luier die zowel voor de newborn als voor de peuter kan dienen. Via google en een workshop heb ik de grote wasbare luierwereld leren kennen, maar het blijft toch een doolhof. Ik woon in België en daar zijn de luierconsulentes nog redelijk onbekend. Via een consult op afstand bij Het duurzame gezin, heb ik het nodige advies en de nodige hulp gekregen om een aankoop te kunnen doen voor mijn zoontje. Ik ben alvast heel tevreden. :-)”

Maureen: “Het is alweer een hele tijd geleden dat ik via het duurzame gezin onafhankelijk advies kreeg. Over welke wasbare luiers voor ons handig zouden zijn. Marga denkt met je mee, communiceert helder en via haar de bestelling laten lopen. Ze houdt je op de hoogte als het anders loopt. Het fijne vind ik vooral dat ze echt kijkt naar het gezin en kindje en welke luiers hiervoor nodig zijn. onafhankelijk. Zonder dat ze je stuurt naar een bepaald merk. Kortom een aanrader.”

Elke: “Mijn vragen over het verkopen van wasbare luiers zijn heel vriendelijk en met kennis beantwoord. Dank je wel!”

Bekijk ook de reviews op facebook.

Log in om een bericht te plaatsen

2 berichten.
Fraukje Fraukje
Ik ben enorm geholpen door Marga! Ik weet inmiddels veel meer over wasbare luiers en heb een goede keus kunnen maken door de informatie van het duurzame gezin!
Sarah Sarah
Het was fijn hulp te krijgen van het duurzame gezin. Erg betrokken, aardig, behulpzaam en ik kan nu echt verder!