Aanvragen duurzame babyshower

Contactformulier duurzame babyshower:
Duurzame-babyshower

  Is de babyshower voor jezelf of voor iemand anders?
  Voor mezelfVoor iemand anders

  Hoeveel personen verwacht je op de babyshower?

  Datum en tijd
  Kies een of meerdere data die je uitkomen.
  Of geef hier aan wanneer je het nog niet weet:
  Ik weet het nog nietIn overleg/afwijkend

  Standaard is de babyshower op zaterdagen en zondagen van 13.00-17.00 uur en op vrijdagen van 14.00-18.00. Geef hier aan of dat ok is.
  JaNee: ik geef hieronder aan wat wel uitkomt.

  Organisatievorm
  Een duurzame babyshower wordt volledig verzorgd door Het Duurzame Gezin. Dit is inclusief aankleding, versiering, duurzame kraamtas, opbouw en afbouw. De kosten hiervoor zijn €100. Dit is exclusief de kosten van de workshops, activiteiten en catering. Extra verzorging is mogelijk op aanvraag. Kies hieronder welke vorm je graag wilt.
  Geheel verzorgd (+ €100)Afwijkend (op aanvraag)Nog niet bekend/weet nog niet

  Locatie
  Op dit moment werk ik in Gooi en Eemland, de hele provincie Utrecht en in de omgeving van Ede. Op aanvraag is een andere locatie mogelijk. Kies hieronder voor de locatie.
  Gooi en EemlandProvincie UtrechtBinnen 20 kilometer van EdeAnders/op aanvraag

  Pakketten
  Bij de babyshower is standaard een kraamtas inbegrepen met duurzame verzorgingsproducten (monsters van crèmes, thee) en informatie voor een duurzame kraamtijd.
  Dit pakket kan worden aangevuld met andere pakketten:
  - De baby be good babydoos: deze is los 25 euro, maar als je deze bestelt bij een duurzame babyshower betaal je maar 20 euro (klik hier voor meer info);
  - Een borstvoedingsstarterspakket, met (een cadeaubon ter waarde van €10 van Eurolac) en het boek Borstvoeding van dag tot dag).

  Kies een pakket
  Baby be good (+ €20)Borstvoedingsstarterspakket (+ €15)

  Workshops/activiteiten
  Kies hier voor een workshop of activiteit die je graag tijdens de babyshower wilt doen.
  Workshop wasbare luiers (+ €50)Vegan bellypaint (+ €50)Workshop dragen van je baby (+ €50)Workshop rapley (ongepureerde vaste voeding vanaf 6 maanden, + €50)

  Catering
  Het is mogelijk de catering volledig te laten verzorgen met feestelijke hapjes, drankjes en lekkers. Uiteraard is alles biologisch en veilig voor zwangeren. Ook is alles glutenvrij, koemelkvrij en vrij van geraffineerde suiker. Voor een volledige standaard catering voor 6 tot 12 personen betaal je 15 euro per persoon. Uiteraard kun je allergiewensen doorgeven en als je speciale wensen hebt kan ik daar ook rekening mee houden.
  Standaard catering (+ €15 per persoon)Ik regel zelf eten en drinkenOp aanvraag

  Aanvullende keuzes catering
  Bij de standaard catering horen caffeïnevrije biologische koffie, biologische kruidentheeën, cupcakes, drie soorten gezonde hapjes en een biologisch en veganistisch verwenchocolaatje. Desgewenst kun je hieronder een aantal aanvullingen aanvinken om net iets meer aan te bieden.
  Biologische koffie met caffeïne (+ €2,50)Biologische thee met theïne (zwart/groen/wit, + €2,50)Gepimpte watertjes (+ €2,50)

  In verband met het zetten van koffie en thee is het fijn om te weten of dit op de locatie mogelijk is. Vink aan wat van toepassing is. Koffie kan ook gezet worden met een espressopotje op het gasfornuis.
  Er is een waterkoker aanwezigEr is een koffiezetapparaat aanwezig waar gemalen koffie in kanEr is een gasfornuis

  Cadeauwensen
  Om de aanwezigen van de babyshower een idee te geven van je cadeauwensen kun je hier aanvinken wat je leuk zou vinden om te krijgen. Er zijn meerdere keuzes mogelijk. Deze wenslijst gaat dan naar de aanwezigen.
  Wasbare luiertaartWegwerp ecologische luiertaartWollen kleertjesWollen rompers